Itt mindent megtalálsz

Fogyás

Egy ideális zsírégető edzésterv legalább heti 2 kardio edzést és 2 erősítő edzést tartalmaz. De tudd, bármennyi mozgás jobb, mint a nem-mozgás! Vagyis, ha csak hetente egyszer tudsz elmenni mozogni, az is sokkal jobb, mintha semmit nem csinálnál! És persze akkor is érdemes a testmozogást az alább leírt módon végezni!

A zsírégető kardio mozgás alatt itt nem hosszan tartó, közepes tempójú, egyenletes pulzusszámú aerob mozgást értünk, hanem pont ennek ellenkezőjét; rövid ideig tartó magas intenzitású erőkifejtés és pihenő szakaszok váltakozását.

A zsírégető edzés kardio részénél végezhető bármely olyan mozgás, amely erős intenzitású erőkifejtéssel jár (kapkodunk a levegő után), amit aztán egy rövid pihenő szakasz követ. Ilyen lehet a megfelelő intenzítással végzett futás, úszás, foci, kosárlabda, stb...

A teljes erőbedobást természetesen testreszabottan kell értelmezni, vagyis az egyéni kondíciónak, teherbírásnak megfelelően. A lényeg, hogy a mozgás a saját fizikai erőnlétedhez képest legyen intenzív. Ennek egyik jele, hogy zihálsz, kapkodnod kell a levegő után. A magas intenzitás fenntartása érdekében - a kondíció javulásával - majd növelhető az időtartam vagy a sebesség.
Bármit is csinálj, érd el az izzadási intenzitást, hogy ezzel is segítsd és gyorsítsd szervezeted méregtelenítését!

Fontos, hogy egészségesen is étkezz közben ( https://novenyek-allatok.webnode.hu/termeszetbaratoknak/etelek/ ), ne használj "jobbnál jobb" gyógyszereket, mert nem tudhatod igazábol milyen hatásuk lesz a szervezetedre, de ha mégis megteszed, akkor csak óvatosan.

Sok sikert és jó egészséget!

Keresés

Elérhetőség

A Természet Csodái

Szavazás

Melyik a kedvenced?

Foci (2)
10%

Kosárlabda (2)
10%

Tenisz (2)
10%

Röplabda (2)
10%

Zsinorlabda (2)
10%

Úszás (2)
10%

Futás (3)
15%

Ping-pong (1)
5%

Tollaslabda (2)
10%

Egyéb (2)
10%

Összes szavazat: 20